Patienthistorier

Kontakta en av våra referenspatienter

Kontakta gärna någon av våra patienter ang. deras hårtransplantation hos European Clinic. Följande personer svarar gärna på dina frågor via mejl eller telefon:

Simon > Tlf: +46-(0)702-90 09 01
Christer > Tlf: +46-(0)707-55 23 24
Paul > Tlf: +46-(0)708-63 51 59
Daniel > Tlf: +46-(0)705-39 77 32

Vi har även referenspatienter i Norge och Danmark, kontakta oss för vidare information.

Bilresa från västergötland
Nu var det gjort och det satt där det skulle. Det är snart 1,5 år sedan jag gjorde detta och det sitter fortfarande kvar.
Läs mer

Carl-Johan
Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande från första början, och mitt intryck av kliniken är att den är i högsta grad professionell och att jag skulle kunna rekommendera den till en vän.
Läs mer

Dansk man
Jeg henvendte mig til European Clinic for at få påsat hår i tindingerne og flytte min hårgrænse. Jeg har tidligere fået andre behandlinger på klinikken og har haft et godt samarbejde med dem.
Läs mer

En nöjd kvinna
Jag började arbeta på mitt jobb igen efter en vecka. Jag är nöjd med resultatet och ångrar inte att jag valde er.
Läs mer

Eva 58 år
Resultatet av transplantationen har blivit bra och om jag vill "fylla på" mitt hår, skulle jag inte tveka att göra detta på samma klinik
Läs mer

Inte nöjd med spegelbilden
Synen i spegeln blev bara värre och värre då man såg sina ”vikar” krypa allt längre och längre upp. Vad kunde man göra?
Läs mer

Jag funderade flera år
Jag är mer än jättenöjd. Jag rekommenderar European clinic dom är jätteduktiga och tar hand om kunden på ett sånt sätt man vill bli omhändertagen på.
Läs mer

Kalle
Det som fick mig att välja EC var Carolines ärlighet, sättet de lägger in transplantaten och kirurgen som jag kände till sen tidigare och som har ett väldigt bra rykte inom hårtansplantations branschen.
Läs mer

Mikrominanvändare
Jag har använt Mikromin sedan augusti 2004, ett par månader före min första hårtransplantation.
Läs mer

Tom Sellberg
då jag skulle ta bort stygnen på en lokal vårdcentral var dom mycket imponerade, det var ett riktigt hantverk sa dom.
Läs mer

Tunnhårig i 20-årsåldern
Jag besökte European Clinic 2008 för konsultation och de gjorde verkligen ett seriöst intryck, mina problem blev tagna på allvar och jag kände att det är här jag ska göra operationen när jag väl bestämt mig
Läs mer

Tunnhårig i tidig ålder
5 år av relativt snabb hårförlust senare beslöt jag mig för att ta kontakt med European Clinic och retrospektivt kan jag ärligt säga att det var ett av mina livs bästa beslut.
Läs mer

Tunnhårighet i släkten
Jag kan rekommendera European Clinic för det är ett kunnigt och mycket tillmötesgående gäng. Trots mitt tjat höll de humöret uppe och svarade på alla mina frågor angående svullnader och dylikt.
Läs mer