Carl-Johan

Att göra ett ingrepp är något som du säkert också har funderat på ett tag.

Jag tycker att du skall vända dig till Caroline på European clinic för en konsultation och se vad det finns för möjligheter för just dig och berätta vad dina förväntningar är på en eventuell behandling eller ingrepp.

Det är viktigt, tycker jag att du får en bild av vad det finns för förutsättningar för just dig, det är först då du kan veta vad du vill använda för metod.

Jag är väldigt nöjd med att jag valde att vända mig till European Clinic, Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande från första början, och mitt intryck av kliniken är att den är i högsta grad professionell och att jag skulle kunna rekommendera den till en vän.

När jag beslutade mig för att välja European Clinic hade jag kollat flera andra aktörer både på den svenska marknaden och internationellt, jag kom fram till att European Clinic erbjuder ett mycket konkurrenskraftigt koncept med att anlända på morgonen och att lämna kliniken på eftermiddagen till ett bra pris.

Själva transplantationen, gick helt igenom smärtfritt och inom någon dag kunde jag sluta ta de smärtstillande som jag fick för tre eller fyra dagars behov efter behandlingen.

Nu har det precis gått nio månader sedan jag gjorde min transplantation och resultatet efter 2300 grafts vilka sattes i vikarna, börjar få ett riktigt bra naturligt resultat.

Jag är glad att jag valde European Clinic