Kalle

Hej,

Mitt namn är Kalle och är 30 år gammal. Började bli riktigt tunnhårig för 2 år sedan och enda lösningen för min del var en hårtransplantation. Jag gjorde min transplantation i oktober 2008 men min reaserch efter en bra klinik började för ca 6 månader sedan. Jag har kollat upp alla kliniker i sverige och varit på konsultation hos de 3 största klinikerna i skåne. Malmö kliniken övertygade mig inte ett dugg. Andra kliniken jag var hos var en klinik i lund som såg riktigt bra ut. Allt verkade så rent och fint där men de lyckades inte övertala mig för jag kände inte till kirurgerna och läkaren som skötte konsultationen hade fått en transplantation gjort i den kliniken som jag inte tyckte såg bra ut. Hans hårtransplantation såg konstig ut. Man såg att håret var transplanterad. Det stack rakt upp och jag såg tydligt att håret var transplanterad. Den tredje kliniken jag besökte var European clinic. Den här kliniken kändes väldigt seriöst och det som överraskade mig var att Caroline som skötte konsultationen rekommenderade en mellanstor operation trots att jag ville ha en stor operation medan de två andra klinikerna jag var hos tidigare rekommenderade en stor operation direkt. En annan övertygande faktor var att de transplanterade håren läggs in enligt sin naturliga vinkel så det ser naturligt ut. Det kommer alltså inte sticka rakt upp och det är viktigt om man vill ha ett naturligt resultat.

De slutade med att jag valde European clinic. Det som fick mig att välja EC var Carolines ärlighet, sättet de lägger in transplantaten och kirurgen som jag kände till sen tidigare och som har ett väldigt bra rykte inom hårtansplantations branschen.

Jag har gjort operattionen och jag är väldigt nöjd. Det blödde lite under operationen men så fort vi var klara med operationen slutade det blöda. Behövde inte övernatta och slapp bandage. Läkningen gick som det skulle. Hade viss svullnad runt ögonen i en vecka efter operationen men utöver det var hela processen helt smärtfritt. Vissa hårstrån har kommit upp och det ser väldigt naturligt ut. Så naturligt att jag ibland tvekar på att om det är ett transplanterat hår eller hår som redan fanns där sen innan.

Jag är väldigt nöjd med mitt val av klinik och jag rekommenderar verkligen European clinic!

Tack för allt!

Med vänliga hälsningar

Kalle